ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 32 обстріли в неділю

У районі Авдіївки бойовики використовували танк.

Штаб АТО нарахував 32 обстріли в неділю
Фото: facebook.com/ato.news

20 березня на Донбасі зафіксовано 32 обстріли позицій ЗСУ. 28 із них - на Донецькому, інші на Маріупольському і Луганському напрямках.

Після відносного затишшя і зменшення кількості обстрілів протягом ночі на неділю і до обіду бойовики після 14:00 активізувалися, повідомляє штаб АТО.

По позиціях військових у районі Авдіївки бойовики близько 20:00 відкрили вогонь із танка і здійснили 12 пострілів, згодом до обстрілу долучилися БМП, зенітна установка і гранатомети.

З міномета калібру 82 мм, гранатометів і кулеметів терористи обстріляли опорні пункти в районі Луганського, а поблизу Світлодарська - з міномета, БМП і кулеметів великого калібру.

У районі Авдіївки, Зайцевого і Ленінського вели вогонь ворожі снайпери.

По позиціях поблизу Опитного ворог вів вогонь із гранатометів різних систем, а зі стрілецької зброї обстріляв опорні пункти поблизу Пісків і Мар'їнки.

У Луганській області по опорному пункту поблизу Трьохізбенки найманці вели вогонь двічі з міномета, а згодом використали гранатомети і кулемети.

Близько 16:00 ДРГ російських найманців чисельністю до п'яти осіб наблизилася до позицій сил АТО поруч із Новотроїцьким і обстріляла їх із АГС і стрілецької зброї. Військові відкрили вогонь у відповідь, і ворог відступив.

Нагадаємо, як повідомили LB.ua військові, в неділю двоє бійців 39-го окремого мотопіхотного батальйону загинули, підірвавшись на міні в районі Авдіївки Донецької області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram