ГоловнаСуспільствоВійна

Військові нарахували 57 обстрілів у четвер

46 разів стріляли на Донецькому напрямку.

Військові нарахували 57 обстрілів у четвер
Фото: facebook.com/ato.news

Протягом четверга, 3 березня, бойовики в зоні АТО 57 разів обстріляли позиції ЗСУ, зокрема 46 разів на Донецькому напрямку і 11 - на Маріупольському.

Позиції українських військ поблизу Зайцевого, Лозового, Майорська, Луганського, Троїцького і Пісків обстріляли з гранатометів різних калібрів і великокаліберних кулеметів. Із зенітної установки ЗУ-23 вели вогонь біля Луганського, повідомляє штаб АТО.

По опорних пунктах сил АТО в районі Мар'їнки, Лебединського та Павлополя бойовики вели вогонь з гранатометів різних калібрів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Близько 20:00 терористи відкрили неприцільний вогонь із мінометів і випустили по опорних пунктах ЗСУ поблизу Опитного шість мін. А по позиціях на шахті Бутівка і в районі Авдіївки та Пісків бойовики вели вогонь з різних калібрів і великокаліберних кулеметів.

Від опівночі активність супротивника значно поменшала. Працівники Державтоінспекції зафіксували два обстріли позицій ЗСУ зі стрілецької зброї поблизу Мар'їнки і Пісків.

Нагадаємо, в середу в Станично-Луганському районі від снайперського пострілу загинув український військовослужбовець, який патрулював територію, ще одного бійця поранили в районі Пісків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram