ГоловнаСуспільствоВійна

У прифронтову Авдіївку прибуло підкріплення поліції

Некомплект міського відділу поліції становив близько 70%

В Авдіївку Донецької області прибуло підкріплення з працівників кримінальної поліції, превентивної служби та інших структурних і територіальних поліцейських підрозділів.

Про це повідомляє сайт облуправління Нацполіції.

"Згідно з розпорядженням начальника ГУНП у Донецькій області В'ячеслава Аброськіна в Авдіївку вирушила перша спецгрупа поліції... Поліцейські патрулюватимуть вулиці, перевірятимуть транспорт і пасажирів на автостанціях, оперативно реагуватимуть на всі повідомлення громадян і надаватимуть допомогу людям", - йдеться в повідомленні.

Фото: dn.npu.gov.ua

У прифронтовому місті гостро відчувалася нестача кадрів - некомплект міського відділу поліції становить близько 70%. Тут несуть службу 37 співробітників, майже половина з яких - жінки.

"Одним із проблемних питань була відсутність експерта-криміналіста. Зараз цю проблему вирішено - у складі спецгрупи є необхідні фахівці, які забезпечуватимуть якісне розслідування злочинів", - зазначили у прес-службі Нацполіції.

Фото: dn.npu.gov.ua

Нагадаємо, у грудні 2015 року під час спецоперації з виявлення сепаратистів в Авдіївці було затримано близько 100 осіб, більшість з яких відпустили після проведення співбесід.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram