ГоловнаСуспільствоПодії

Рейс МАУ затримали через тріщину в ілюмінаторі літака

В аеропорту поки що не повідомили, на скільки буде затриманий рейс

Рейс МАУ затримали через тріщину в ілюмінаторі літака
Фото: www.flyuia.com

Літак авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", що виконує рейс Київ-Відень, затримується через виявлення тріщини в ілюмінаторі літака.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на голову правління "Укрсоцбанку" Тамару Савощенко, яка є пасажиром цього рейсу.

Літак мав вилетіти з міжнародного аеропорту "Бориспіль" сьогодні, 18 січня, о 9:25. Тим часом на онлайн-табло аеропорту немає інформації, на скільки затримають рейс.

"Після того, як пасажири сіли в салоні літака, виявилося, що в ілюмінаторі є тріщина. Інженери приходили, дивилися, через майже годину вирішили, що із цією тріщиною летіти не можна, і попросили всіх вийти з літака", - написала вона.

МАУ заснували 1992 року, це найбільша українська авіакомпанія. Флот МАУ складається з 31 літака: 27 середньомагістральних і чотирьох далекомагістральних.

За даними НКЦПФР, кіпрська компанія "Онтобет промоушинз лімітед" володіла 15,91% акцій МАУ. Ще 74,16% авіаперевізника належали ТОВ "Кепітел інвестмент проджект" (Київ). "Кепітел інвестмент проджект" належало ТОВ "Інвестмент проджектс менеджмент", власником якого з червня 2012 року є "Онтобет промоушинз лімітед".

Одним із кінцевих бенефіціарів компанії є бізнесмен Ігор Коломойський.

Нагадаємо, 16 січня літак МАУ, що виконував рейс Львів - Київ ("Бориспіль"), пішов на посадку в аеропорт "Київ" (Жуляни) і викотився за межі злітно-посадкової смуги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram