ГоловнаСуспільствоЖиття

Колишній офіцер Генштабу отримав умовний термін за розкрадання радіостанцій на 0,1 млн гривень

Завдані збитки повністю відшкодовано ЗСУ

Колишній офіцер Генштабу отримав умовний термін за розкрадання радіостанцій на 0,1 млн гривень
Фото: goodvin.info

Солом'янський районний суд Києва засудив до п'яти років в'язниці умовно колишнього офіцера Генерального штабу Збройних сил.

Про це повідомляє офіційний сайт військової прокуратури Центрального регіону.

"Зазначений офіцер з певною періодичністю викрадав військове майно - радіостанції - загальна вартість яких становить близько 100 тис. гривень. Зазначене майно повернуто у Збройні сили, тобто завдані збитки відшкодовано повністю", - йдеться в повідомленні.

Тим не менш, за вироком суду колишнього капітано Генштабу визнано винним у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1, 2 ст. 410 Кримінального кодексу (привласнення військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин, засобів пересування, військової та спеціальної техніки чи іншого військового майна), і йому було призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

"Враховуючи наявність на утриманні у засудженого неповнолітньої дитини та інших пом'якшувальних обставин, суд звільнив його від відбування основного покарання з іспитовим терміном 3 роки", - наголошується в повідомленні прокуратури.

Нагадаємо, наприкінці грудня заступник командира чернігівських прикордонників попався на взятке хабарі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram