ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд заарештував на два місяці двох бійців ПС за бійку на Драгобраті

Засідання щодо решти учасників події триває

Суд заарештував на два місяці двох бійців ПС за бійку на Драгобраті
Петро Угрин в суде
Фото: uzhgorod.in

Ужгородський суд відправив під варту на два місяці двох бійців Добровольчого українського корпусу "Правого сектору", яких затримали за бійку з охороною гірськолижної бази "Хата магната" на закарпатському курорті Драгобрат.

Про це повідомляє офіційний сайт прокуратури Закарпатської області.

"Двом з п'яти учасників бійки на Драгобраті обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці. Щодо інших трьох затриманих судове засідання триває", - повідомив прокурор Валерій Черничко.

Він також додав, що судове засідання вже триває майже добу і принципова позиція прокуратури - обрання запобіжного заходу всім затриманим у вигляді утримання під вартою без визначення суми грошової застави.

За інформацією Mukachevo.net, заарештували Петра "Педро" Угрина і Василя "Цвіка" Василинюка.

Нагадаємо, 10 січня в готелі "Хата магната" в закарпатському селі Ясіня (район Драгобрату) затримали п'ятьох бійців ДУК "Правий сектор", які побилися з охороною туристичного комплексу. За версією голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, п'яні бійці влаштували розбірки з персоналом, побили одного з кухарів і бармена, після чого працівники турбази і туристи затримали всіх п'ятьох.

Увечері 11 січня трьох із п'яти затриманих бійців ПС забрали в лікарню просто із зали суду в Ужгороді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram