ГоловнаСуспільствоЖиття

У Київській області вилучили партію контрабандних годинників на 1 млрд гривень (оновлено)

Правоохоронці здійснили контрольну закупівлю на $15 тисяч

Податкова міліція спільно з працівниками Служби безпеки припинила діяльність групи осіб, які ввозили на територію України брендові годинники поза митним контролем.

Про це повідомляє офіційний сайт Державної фіскальної служби.

Під час проведення спецоперації правоохоронці здійснили контрольну закупівлю годинників на суму 15 тис. доларів, які згодом вилучили.

Фото: Сергій Білан / Facebook

Фото: Сергей Билан / Facebook

Також проведено близько 30 обшуків, під час яких виявлено та вилучено 1079 дорогих годинників на суму понад 400 млн гривень, 120 тис. доларів, 10 тис. євро і близько 20 млн гривень.

Фото: Сергій Білан / Facebook

Триває досудове слідство у кримінальному провадженні, порушеному за ч. 2, ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів, обов'язкових платежів).

Також Служба безпеки повідомляє, що вилучила партію контрабандних годин на 1 млрд гривень.

"Зловмисники закуповували годинники в одній з європейських країн і кур'єрами ввозили в Україну. Продукцію вони реалізовували у власній мережі магазинів. Під час обшуків в складських, торгових і житлових приміщеннях учасників угруповання в Києві та області правоохоронці виявили більше тисячі брендових годинників, вартість яких за попередньою оцінкою становить майже один мільярд гривень", - йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram