ГоловнаСуспільствоВійна

Після півночі бойовики здійснили обстріл позицій сил АТО в районі Широкиного

Обстріл вели з гранатометів.

Після півночі бойовики здійснили обстріл позицій сил АТО в районі Широкиного

Ситуація в зоні проведення АТО залишається практично без змін. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляють, уночі російсько-терористичні війська продовжували провокувати українських захисників на порушення умов припинення вогню, подекуди застосовуючи і заборонене озброєння.

Як наголошують, після півночі найманці Кремля знову прицільно били з гранатометів по наших позиціях у районі Широкиного, що на підступах до Маріуполя.

Крім того, за даними прес-центру, неприцільні обстріли зі стрілецької зброї були зафіксовані біля Майорського, що на Артемівському напрямку, і неподалік від тимчасово окупованого Донецька - в Пісках.

«Застосували бандити і заборонений мінськими домовленостями 120-мм міномет, у районі Зайцевого», - зазначили в прес-центрі.

Усього в ніч із суботи проти неділі загарбники більш ніж 20 разів порушували умови припинення вогню.

«Своєю чергою, наші воїни неухильно дотримуються взятих на себе зобов'язань щодо деескалації конфлікту без застосування зброї. І відкривають вогонь у тільки в разі прямої загрози для їхнього життя і життя мирних жителів, використовуючи при цьому винятково незаборонене озброєння», - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, 11 грудня загинув один український військовий і ще двоє були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram