ГоловнаСуспільствоПодії

Уночі в Харкові знову пролунав вибух, постраждалих немає

Вибуховою хвилею пошкоджено шибки, ролети та пластикове перекриття

Уночі в Харкові знову пролунав вибух, постраждалих немає
Милиция устанавливает причины взрыва в центре Харькова
Фото: IT-Sector Харьков

Сьогодні вночі, близько 04:00, в чергову частину Дзержинського відділення поліції Харкова надійшло повідомлення про вибух на проспекті Науки (колишній пр. Леніна).

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Харківській області.

За вказаною в повідомленні адресою терміново виїхали керівники Дзержинського відділення поліції, слідчо-оперативна група, експерти, вибухо-технічна та кінологічна служби.

На місці події правоохоронці встановили, що вибух прогримів біля одного з будинків. Вибуховою хвилею пошкоджено шибки, ролети та пластикове перекриття. У результаті події ніхто з громадян не постраждав.

Цей факт внесено до журналу єдиного обліку про правопорушення. Поліція проводить необхідні заходи для встановлення всіх обставин події.

Нагадаємо, вночі 9 грудня вибух прогримів у Харкові в приміщенні магазину "Рошен", розташованому в ТРЦ "Дафі".

За останні півтора року в Харкові сталася серія вибухів, частину з них кваліфіковано як теракти. Зокрема 19 січня в результаті вибуху біля будівлі суду постраждали 13 людей. 9 листопада 2014 року невідомі підірвали пластикову бомбу в пабі "Стіна".

На початку квітня повідомляли про загадковий вибух у харківському районі "Баварія" поруч із військовою частиною №3005.

У лютому у зв'язку з вибухом під час ходи гідності, коли загинули двоє і отримали поранення 9 людей, у місті було введено найвищий рівень терористичної загрози і розпочато антитерористичну операцію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram