ГоловнаСуспільствоПодії

На Прикарпатті через негоду знеструмлено 80 міст і сіл

Сильні зливові дощі також призвели до різкого підвищення рівня води в річках Закарпатської області.

На Прикарпатті через негоду знеструмлено 80 міст і сіл
Фото: 056.ua

В Івано-Франківській області в ніч проти 22 листопада в результаті ускладнення погодних умов знеструмлено 80 населених пунктів.

Про це повідомили в прес-службі ДСНС

«У ніч з 21 на 22 листопада внаслідок ускладнення погодних умов (опади у вигляді дощу, мокрого снігу, пориви вітру) через спрацювання автоматики захисту ліній електропередач на території області знеструмлено 80 населених пунктів», - наголошують у публікації.

До робіт з відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Також, як повідомили в ДСНС, протягом 20 і 21 листопада на території Міжгірського, Рахівського, Тячівського та Іршавського районів Закарпатської області сильні зливові дощі призвели до різкого підняття рівня води в гірських річках.

Паводковими водами у 22 населених пунктах підтоплено 315 домогосподарств, у тому числі 144 житлові будинки та 17 га сільськогосподарських угідь. Частково відключено від електропостачання 4 населені пункти. У Рахівському районі внаслідок зсуву на проїжджу частину автодороги Мукачеве - Рогатин призупинено рух між с. Белін і с. Кваси, в Міжгірському районі пошкоджено та підмито 5 пішохідних містків.

Станом на 7:00 22 листопада рух на автодорозі Мукачеве - Рогатин частково відновлено. Спостерігається зниження рівня води в басейнах річок Ріка, Тересва, Теребля і Верхня Тиса.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram