ГоловнаСуспільствоОсвіта

У Києві у жовтні відбудеться виставка за участю рейтингових університетів світу

Місце зустрічі - новий мультимедійний майданчик DEC place (бульвар Лесі Українки, 23).

У Києві у жовтні відбудеться виставка за участю рейтингових університетів світу

9-11 жовтня у столиці зберуться представники престижних університетів та освітніх концернів Західної Європи, США і Канади. вони з'їдуться на «ОСВІТНІЙ WEEKEND. Елітні виші світу» — єдину в Україні спеціалізовану міжнародну виставку, яку організовує найбільше агентство з питань освіти за кордоном DEC education. Місце зустрічі - новий мультимедійний майданчик DEC place (бульвар Лесі Українки, 23).

На заході будуть представлені провідні приватні коледжі, університети, освітні концерни Великобританії, США, Канади, Швейцарії, Австрії, Італії, Нідерландів, Австралії, Швеції, Ірландії та інших країн.

Нововведення цього сезону - спеціальний захід для батьків від експертів DEC education «День майбутнього студента», який пройде 9 жовтня з 15 до 20 години. Консультанти з вищої освіти проведуть тематичні семінари та дадуть відповіді на всі актуальні питання, що цікавлять батьків старшокласників і студентів. Теми семінарів присвячені вступу, вибору університету, країни навчання, перспективним спеціальностям, підготовці до поїздки за кордон, адаптації до нового середовища, складанню міжнародних іспитів. Паралельно експерти консультуватимуть відвідувачів заходу і відповідатимуть на індивідуальні питання.

Виставка «ОСВІТНІЙ WEEKEND. Елітні виші світу» триватиме 9-11 жовтня у DEC place (Київ, бульвар Лесі Українки, 23). Докладний графік заходу на сайті агентства.

Вхід на захід безкоштовний, необхідна попередня онлайн-реєстрація.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram