ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові застрелили члена банди екс-спонсора "Свободи"

Розшукують двох чоловіків у камуфляжній формі.

У Львові застрелили члена банди екс-спонсора "Свободи"
Брошенный стрелявшими БМВ
Фото: facebook.com/groups/govarta1/

Сьогодні у Львові на вул. Генерала Грекова близько 08:20 було вбито чоловіка.

Як повідомляє сайт МВС, убитий - 50-річний львів'янин. Смерть настала в результаті вогнепального поранення.

Близько 9:00 на вулиці Петра Панча працівники міліції виявили автомобіль БМВ-320 чорного кольору, в якому намагалися втекти підозрювані у скоєнні вбивства. Не впоравшись із керуванням, водій БМВ в'їхав у дерево.

Розшукують двох чоловіків у камуфляжній формі, які можуть мати тілесні ушкодження, характерні для ДТП.

Місцеве видання "Гал-інфо" пише, що вбитий - Родич Мар'ян Петрович. Агентство нагадує, що людина з таким іменем фігурувала у ЗМІ як член бригади кримінального авторитета Вови Морди. Мар'ян Родич 2013 року фігурував у зведеннях МВС. Тоді в міліцію звернулася 34-річна дружина Мар'яна Родича із заявою, що невідомі заволоділи автомобілем Subaru, який належить її чоловікові. Під час досудового розслідування з'ясувалося, що сам Мар'ян Родич не повернувся додому й невідомо де перебуває. 19 листопада було відкрито кримінальне провадження.

Вова Морда - прізвисько львівського підприємця Володимира Дідуха. Рік тому він заявив, що фінансував партію "Свобода", і зажадав повернути 48 млн доларів. У серпні 2012 року на Дідуха скоїли замах. Його автомобіль обстріляли, водій загинув, а сам Дідух потрапив до реанімації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram