ГоловнаСуспільствоВійна

"ДНР" почала реєстрацію кандидатів на "вибори"

Усіх охочих "проголосувати" будуть руками вписувати в списки

"ДНР" почала реєстрацію кандидатів на "вибори"
Фото: EPA/UPG

Бойовики "ДНР" заявили, що почали реєструвати документи кандидатів у незаконних "виборах", які вони мають намір влаштувати на порушення Мінських домовленостей. За повідомленням самозваної центральної виборчої комісії "ДНР", документи прийматимуть до 22 вересня, передає "Крим.Реалії".

Раніше в цій "комісії" вже заявляли, що точна кількість жителів і потенційних виборців на окупованій частині Донецької області, де діє це угрупування, невідома, тому всіх охочих "проголосувати" будуть руками вписувати в додаткові списки.

Крім того, там заявили, що досі не знають ні бюджету цих "виборів", ні кількості "бюлетенів" для них, ні навіть точної кількості дільниць і членів комісій.

Нагадаємо, "місцеві вибори "в так званій "ДНР", які відбуватимуться за "законами" бойовиків, будуть проведені в кілька етапів. Відповідно до "указу" ватажка терористів, на першому етапі 18 жовтня будуть обирати голів міських і районних адміністрацій. Наступні етапи так званих виборів "передбачають обрання керівників усіх інших рівнів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram