ГоловнаСуспільствоПодії

У Криму знайшли повішеним мера Коктебеля

Смерть Ростислава Сторожика може бути пов'язана з криміналом

У Криму знайшли повішеним мера Коктебеля
Фото: Антон Шевелев

У анексованому Криму сьогодні знайшли повішеним голову селищної адміністрації Коктебеля Ростислава Сторожика.

Про це повідомляє місцевий сайт "Крыминформ" з посиланням на джерело з його оточення.

За словами співрозмовника, смерть Сторожика може бути пов'язана з криміналом. "Ми думаємо, що його все-таки повісили, бо він учора ввечері ще вів активну діяльність, ходив із начальником поліції і явно не збирався вішатися. Я думаю, це не просто самогубство, там буде кримінальна справа", - розповів він.

За даними іншого джерела, близького до правоохоронних органів, Сторожик проживав в одному з котеджів пансіонату "Примор'я". Його виявила у ванній кімнаті дружина орієнтовно о 10:00-10:20. Вона витягла чоловіка із зашморга, коли він був ще живий, але врятувати життя Сторожику не вдалося. На думку джерела, є щонайменше доведення до самогубства.

У правоохоронних органах поки що не підтвердили смерть Сторожика, а в кримському "уряді" відмовилися коментувати інформацію.

У липні жителі Коктебеля і найближчих селищ поскаржилися на погіршення криміногенної ситуації після перетворення відділення поліції на опорний пункт.

Сторожика призначили на посаду голови Коктебельської селищної адміністрації розпорядженням адміністрації Феодосії 28 квітня 2015 року.

Нагадаємо, у 2013 році суд засудив колишнього мера Коктебеля Олександра Булигу до трьох років тюремного ув'язнення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram