ГоловнаСуспільствоВійна

Прес-центр АТО заявив про загострення ситуації на Донбасі

Бойовики активно використовують артилерію і РСЗВ

Учора ввечері від 18 до 24 години бойовики ДНР і ЛНР понад 40 разів обстріляли позиції сил АТО, у тому числі 18 разів - із застосуванням 152-мм і 122-мм артилерії, 120-мм мінометів, танків і ракетних систем залпового вогню. "Ситуація на сході України знову загострюється", - йдеться в ранковому зведенні прес-центру АТО.

Зокрема, артилерійські обстріли позицій сил АТО відбулися від 21:00 до опівночі в районах населених пунктів Піски, Авдіївка, Опитне, Луганське, Старогнатівка, Лозове, Водяне, поблизу Донецького аеропорту. О 22:40 в районі Трьохізбенки окупанти вели обстріл наших позицій 122-мм реактивними снарядами.

О 21:15 біля Авдіївки, а о 21:35 - біля Верхньоторецька групи бойовиків чисельністю 15-20 чоловік намагалися захопити або прорватися через опорні пункти наших військ, але після отримання відсічі відступили.

Сьогодні, 12 липня, від опівночі до 6 ранку, бойовики продовжили обстріли. "З 02.17 по 02.25 з артилерії калібру 152 мм кремлівські найманці обстріляли житлові квартали міста Попасна в напрямку міста Первомайськ. А опівночі і близько 2-ї ночі бойовики вели обстріл наших позицій в районі міста Авдіївка, селищ Світлодарськ та Луганське", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Авдіївському КХЗ від вибуху снарядів сьогодні вночі було поранено двох співробітників заводу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram