ГоловнаСуспільствоЖиття

Колишній голова Держфінінспекції, якому погрожували, не захотів охорони від МВС

На зустрічі із заступником міністра МВС Гордієнко особисто написав заяву, відмовившись від охорони

Колишній голова Держфінінспекції, якому погрожували, не захотів охорони від МВС
Микола Гордієнко
Фото: www.rada.gov.ua

Заступник міністра внутрішніх справ Олексій Руденко провів зустріч з колишнім головою Державної фінансової інспекції України Миколою Гордієнком. Незважаючи на раніше зроблені заяви про те, що на його адресу надходять погрози, Гордієнко відмовився від надання йому охорони. Про це повідомила прес-служба МВС України.

"Зустріч була організована на прохання голови Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Андрія Кожем'якіна", - йдеться в повідомленні.

Кожем'якін звернувся до МВС з інформацією про погрози, які отримав на свою адресу усунутий на час службового розслідування діяльності ДФІ Гордієнко.

"Під час зустрічі Микола Гордієнко офіційно відмовився від надання йому охорони з боку МВС, власноруч написавши відповідну заяву", - передає прес-служба МВС.

Раніше два профільні комітети парламенту звернулися до Генеральної прокуратури з проханням забезпечити охорону Гордієнкові.

У березні Гордієнко звинуватив Кабмін Яценюка в корупції. Прем'єр-міністр звернувся до Генеральної прокуратури з проханням провести розслідування з приводу звинувачень на адресу уряду з боку Гордієнка.

У п'ятницю нардеп Сергій Лещенко написав, що ГПУ не бачить підстав для надання охорони Гордієнкові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram