ГоловнаСуспільствоВійна

Бій у Трьохізбенці закінчився, є поранені - Москаль (оновлено)

Українські бійці відбили атаку супротивника в Луганській області

Бій у Трьохізбенці закінчився, є поранені - Москаль (оновлено)
Трехизбенка - архивное фото
Фото: moskal.in.ua

Бій у Трьохізбенці (Луганська обл.) завершився, українські бійці відбили атаку супротивника, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

За попередніми даними, серед українців є поранені.

"Близько 12.20 бойове зіткнення в Трьохізбенці закінчилося... Бойовики, крім автоматів, застосували великокаліберні кулемети, міномети, гранатомети і скорострільні зенітні гармати. Атаку ворога відбито, прориву в село не допущено", - йдеться в повідомленні Москаля.

Після 12.20 в Трьохізбенці тихо. "За попередніми даними, в ході бою кілька українських військових отримали поранення", - підкреслює прес-служба.

Коментуючи бойове зіткнення в Трьохізбенці на брифінгу, речник АТО Андрій Лисенко зауважив, що масштабність протистояння в районі зруйнованого моста через Сіверський Донець "не перевищує середнього рівня". "Українські військові утримують свої позиції", - додав він.

Нагадаємо, в суботу о 10.30 в Трьохізбенці спалахнув бій між українськими військовими та терористами

"Група бойовиків підійшла до зруйнованого мосту через Сіверський Донець, по якому проходить лінія розмежування вогню, і обстрілює позиції наших силовиків з міномета, а також великокаліберних кулеметів і зенітної скорострільної гармати. Українські військові ведуть вогонь у відповідь, звуки бою чути в селі і в околицях" , - зазначив Москаль.

Як повідомлялося, у п'ятницю сили АТО відбили спробу прориву бойовиків до Дзержинська з боку Горлівки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram