ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві масштабна ДТП заблокувала рух на людній вулиці

Автомобіль Suzukі спровокував аварію за участю п'яти машин

У суботу вдень у південній частині Києва, на вулиці Заболотного, сталася масштабна аварія за участю п'яти автомобілів, повідомляє кореспондент LB.ua.

За розповідями очевидців, автомобіль Suzukі з молодою жінкою за кермом на великій швидкості рухався в напрямку Столичного шосе. Свідки аварії стверджують, що Suzuki ганявся наввипередки з іншим автомобілем, також нібито з жінкою за кермом.

У якийсь момент Suzuki вдарився правим боком у попутну вантажівку MAN і вилетів на смугу зустрічного руху. Тут він лоб у лоб зіткнувся з автомобілем Ford Connect, який рухався назустріч.

Після зіткнення Ford зрикошетив у вантажівку, яка стояла на узбіччі, а Suzuki розкрутило, і він лівим боком врізався в Skoda Fabia, яка також рухалася назустріч.

Важкі травми отримав чоловік, що сидів за кермом Ford. Очевидці викликали "швидку" і допомогли йому вибратися із зім'ятого авто. Прибулі медики негайно госпіталізували потерпілого

Також госпіталізували жінку, що сиділа за кермом Suzuki. Водій Skoda від госпіталізації відмовився. У результаті ДТП було заблоковано практично всі смуги руху, утворився величезний затор в обох напрямках.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram