ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра до Києва повернеться плюсова температура

Уночі та вранці може бути туман

Завтра до Києва повернеться плюсова температура
Фото: Макс Левин

13 лютого в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, вночі та вранці слабкий туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень +1...+3 градуси.

Про це повідомляє Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі та вранці слабкий туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0...-8 градусів, удень 0...+6 градусів.

У Карпатах без опадів, температура повітря вночі -9...-14 градусів, удень +2...-3 градуси.

У Моршині без опадів, температура вночі -4...-6 градусів, удень +2...+4 градуси.

У Трускавці без опадів, температура вночі -3...-5 градусів, удень +3...+5 градусів.

У Сваляві без опадів, температура вночі -4...-6 градусів, удень +1...+3 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі та вранці слабкий туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -2...-8 градусів, удень 0...+5 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі та вранці слабкий туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -2...-8 градусів, удень 0...+5 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі та вранці слабкий туман, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -2...-7 градусів, місцями -10...-14 градусів, удень -1...+4 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -2...-7 градусів, удень 0...+6 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -2...-7 градусів, удень 0...+6 градусів.

У Ялті без опадів. Температура вночі -1...+1 градус, удень +3...+5 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram