ГоловнаСуспільствоПодії

У Раді депутат Івченко розбив обличчя Єгору Соболєву

Депутати побилися через законопроект про корупцію

У Раді депутат Івченко розбив обличчя Єгору Соболєву

На ранковому пленарному засіданні Верховної Ради побилися двоє народних депутатів. Під час розгляду законопроекту про дерегуляцію бізнесу депутат від "Самопомочі" Єгор Соболєв побився з Вадимом Івченком з "Батьківщини".

Під час бійки Івченко розбив Соболєву губу в кров.

"Ми на парламентському комітеті з питань протидії корупції визнали ініціативу (законопроект 1159, - ред.) корупціогенною. Ми за збільшення повноважень місцевих громад, але до створення земельного кадастру і до проведення нових місцевих виборів цей закон ухвалювати не можна", - написав Соболєв на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Після рішення нашого комітету про корупціогенність цієї ідеї нас почали цькувати замовними матеріалами, що ми продалися Держкомзему і не даємо добрим депутатам роздавати гарну землю добрим людям. Рушійною силою цієї кампанії є депутат від Батьківщини Вадим Івченко. Сьогодні він мав нахабство прийти переконувати голосувати за такий дерибан Самопоміч. Так і зчинилася бійка проти корупції у буквальному сенсі слова", - написав Соболєв.

Зазначений законопроект №1159, згаданий Соболєвим, стосується валютних позичальників і навіть не включений сьогодні до порядку денного. Законопроект про дерегуляцію бізнесу №1580, що містить корупціогенні норми, ухвалили сьогодні 260 голосами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram