ГоловнаСуспільствоВійна

У штабі АТО визнали, що бойовики обстріляли Дебальцеве з артилерії

Ще 5 разів ударили з "Градів", додали в прес-центрі

Бойовики протягом дня 9 лютого близько 80 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції. Найважча ситуація спостерігалася на дебальцевському напрямку, де бойовики використовували практично всі види зброї.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"Із "Градів", артилерії і танків ворог 6 разів завдавав ударів по Чорнухиному, 4 рази по Санжарівці. Також під удари потрапили Попасна, Луганське, Міус. Свій основний удар терористи зосередили в самому місті Дебальцеве. 5 разів ворог бив по місту з артилерії і стільки ж разів з "Градів", - уточнили в штабі.

Стабільне нарощування активності обстрілів ворога фіксується і на луганському напрямку. "Тричі з "Градів" обстріляли селище Кримське, двічі Новотошківське. Усі вогневі атаки терористів бійці АТО успішно відбили, завдавши противнику численних втрат у живій силі і техніці", - повідомили в штабі.

Нагадаємо, раніше у штабі АТО не підтвердили інформацію про атаку російських ВПС під Дебальцевим.

Як повідомлялося, про авіаудари по Дебальцевому повідомила прес-служба полку "Азов". Трохи пізніше цю інформацію підтвердили бійці 92-ї бригади, які стримують атаки російських військ і найманців у східній частині Дебальцевого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram