ГоловнаСуспільствоЖиття

Севастопольські ветерани закликають зібрати гроші на міст через Керченську протоку

Будівництво моста називають "дорогою життя"

Севастопольські ветерани закликають зібрати гроші на міст через Керченську протоку
Фото: old.nr2.ru

Ветерани Російського Чорноморського флоту в Севастополі закликали кримчан зібрати гроші на будівництво моста через Керченську протоку. Сьогодні цю заяву опублікував окупаційний уряд міста.

"Ветерани Чорноморського флоту, враховуючи економічні труднощі, які ми переживаємо, ухвалили рішення добровільно відраховувати кошти на будівництво моста через Керченську протоку, оголосити будівництво Всенародним. Цей міст - дорога життя, від якої залежить вирішення економічних, соціальних проблем, зміцнення південних рубежів нашої Батьківщини", - сказано в заяві.

Автор заяви - голова загальноросійської організації ветеранів, віце-адмірал Збройних сил РФ Олександр Фролов - закликає жителів Криму підтримати ініціативу і вкласти власні гроші в будівництво моста, називаючи акцію "гідним внеском у вирішення завдання, поставленого президентом Росії В. В. Путіним".

Як вдалий приклад загальнонародного збору коштів Фролов називає будівництво металургійного комбінату в Магнітогорську в роки Другої світової війни, фінансування колгоспником Головатим будівництва літаків "у подарунок Сталінградському фронту", збір коштів на будівництво танкової колони в Тамбові.

Нагадаємо, Україна з 26 грудня припинила залізничне й автобусне сполучення з Кримом. Потрапити на півострів з Росії можна тільки через Керченську протоку. РФ заявляла про будівництво моста через протоку, проте компанія, якій доручили цей проект, відмовилася від будівництва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram