ГоловнаСуспільствоВійна

Гуманітарна допомога Ахметова йде сепаратистам, - Філатов

Сьогодні народні депутати - бійці АТО виїхали на перевірку блокпостів

Гуманітарна допомога Ахметова йде сепаратистам, - Філатов
Борис Филатов
Фото: Макс Требухов

Гуманітарна допомога в зоні бойових дій на Донбасі фактично підтримує терористів і сепаратистів. Про це сьогодні написав депутат Верховної Ради Борис Філатов на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Як би не билися в істериці прес-служби деяких товаришів, але розгоряється скандал навколо кришування "гумдопомоги", яку розпродують через торговельні мережі Донецька і яка йде фактично на утримання сепаратистів. П'ятеро народних депутатів: Семен Семенченко, Єгор Соболєв, Тарас Пастух - "Самопоміч", Дмитро Добродомов - БПП, Володимир Парасюк - "Укроп" - вранці виїхали з інспекційною поїздкою на блокпости", - написав Філатов.

Думку Філатова повністю підтримує нардеп, комбат "Донбасу" Семен Семенченко.

"Жодного фінансування терористам під виглядом гуманітарної допомоги! Це не тільки поширює заразу корупції в Україні, процес зрощування "рішал у погонах" і терористів - пряма загроза національній безпеці країни!" - написав Семенченко.

"Хлопці з полку "Дніпро" своїм обміном кількох хур на 6 полонених засвідчили, що є механізм виконання Мінських угод. Кишеня і шлунок. Добровольці готові перекрити доступ контрабанді палива з РФ, лісу і м'яса з України, горілки, цигарок, наркотиків, одягу та взуття для бойовиків у Донецьк і Луганськ. Народні депутати готові забезпечити необхідні закони для боротьби з корупцією та врегулювання статусу тимчасово окупованих територій. Волю і сили ми маємо. Потрібна підтримка народу", - написав депутат.

Нагадаємо, напередодні бійці батальйону "Дніпро-1" заблокували проїзд на територію, підконтрольну ДНР, 22 вантажівок із продуктами харчування. Гуманітарний штаб Ріната Ахметова вимагає негайно пропустити вантаж до мирного населення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram