ГоловнаСуспільствоВійна

Бійці "Айдару" затримали трьох грабіжників

Злочинці діяли під виглядом "айдарівців"

Бійці "Айдару" затримали трьох грабіжників
Фото: Виталий Мирошниченко

Бійці батальйону Міністерства оборони "Айдар" 14 грудня затримали трьох грабіжників, які діяли під виглядом військовослужбовців цього батальйону. Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на представників батальйону.

Інцидент стався в Старобільську. Троє чоловіків у формі батальйону назвалися бійцями "Айдару" і грабували місцевих фермерів і підприємців - відбирали майно і гроші.

"В одного з фермерів ці троє вимагали 20 тисяч доларів. Чоловік устиг сховатися, викликав міліцію і справжній "Айдар", - сказано в повідомленні.

У зловмисників вилучили незареєстровану зброю, різні посвідчення, патрони, документи та гроші. Затриманих передадуть у прокуратуру.

Представники "Айдару" закликали місцевих жителів у разі погроз, шантажу, рекету або мародерства з боку невідомих звертатися в батальйон.

Нагадаємо, в жовтні військова прокуратура Луганського гарнізону повідомила про 57 кримінальних проваджень, пов'язаних діями людей у камуфляжній формі, які представлялися бійцями "Айдару" і здійснили низку кримінальних злочинів, зокрема понад 30 тяжких і особливо тяжких.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram