ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний військовий з автоматом погрожував розстріляти співробітників Новоайдарського райвно

Москаль заявив про неналежну поведінку деяких силовиків

Губернатор Луганської області Геннадій Москаль заявив про неналежну поведінку деяких українських військових, які дислокуються в регіоні.

На сайті Москаля наведено конкретний приклад. Вчора після обіду п'яний військовий з автоматом зайшов до приміщення Новоайдарського райвідділу освіти і почав погрожувати співробітникам розстрілом, звинувачуючи їх у сепаратизмі. Його затримали прибулі міліціонери, розпочато кримінальне провадження.

У місті Золотому Попаснянського району бійці Нацгвардії затримали на блокпосту співробітника прокуратури Слов'яносербського району, відібрали документи і телефон. Потім його відвезли в сусіднє місто Гірське, де побили і незаконно утримували близько чотирьох годин.

При цьому прес-служба Москаля зазначає, що в правоохоронні органи надходять також численні заяви про злочини на території "ЛНР" - грабежі, крадіжки, викрадення автомобілів, викрадення грошей і здирництво.

Нагадаємо, генсек правозахисної організації Amnesty International закликав українську владу розслідувати порушення прав людини бійцями батальйону "Айдар" на сході України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram