ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві відбулися веломарафон і "Пробіг під каштанами"

Гроші, зібрані в рамках забігу, віддадуть на потреби Центру дитячої кардіології

У неділю в Києві відбулися одразу дві масштабні спортивні акції - веломарафон "Київська Сотка 2014" і легкоатлетичний "Пробіг під каштанами".

Веломарафон відбувся за маршрутом парк Пушкіна - проспект Перемоги - Житомирська траса - с. Капітанівка - Буча - смт Гостомель - с. Демидів - с. Нові Петрівці - вул. Богатирська - Оболонський проспект - Московський проспект - вул. Набережно-Рибальська - Поштова площа - вул. Сагайдачного - Контрактова площа. Завершилася акція о 12:00 концертом на Контрактовій площі.

Двадцять другий щорічний "Пробіг під каштанами" стартував на Михайлівській площі о 10:00. Перед початком основного старту організатори провели забіг для дітей і "Зоряну розминку" з випускницею "Фабрики зірок" і сольною виконавицею Світланою Тарабаровою. Також після основного старту відбувся забіг "Команди мужніх" - людей на візках.

Зібрані в рамках проекту кошти будуть спрямовані на придбання необхідного обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram