ГоловнаСуспільствоПодії

Будівлю Меджлісу в Сімферополі обписали нецензурними написами

Кримські татари впевнені, що винних не знайдуть

Будівлю Меджлісу в Сімферополі обписали нецензурними написами
Фото: qha.com.ua

Невідомі в ніч із 31 серпня проти 1 вересня обписали нецензурними написами будівлю Меджлісу кримськотатарського народу по вул. Шмідта, 2 у Сімферополі.

Про це видання "Крым.Реалии" повідомив керівник секретаріату Меджлісу Дилявер Акієв.

"Вахтер годині о другій ночі побачила в камеру спостереження, як невідома особа в масці штовхнула ногою вхідні двері будівлі Меджлісу і сховалася, після чого вона вийшла і побачила, що на фасаді Меджлісу намальовано непристойні знаки і щось на кшталт мішені", - розповів Акієв.

За його словами, відразу ж викликали правоохоронців, запросили й співробітників ФСБ, які зняли відеозаписи з камер спостереження і сказали, що будуть з'ясовувати.

"Моя особиста думка, що слідство, як завжди, нічого не знайде, бо кілька місяців тому фарбою облили будівлю Меджлісу, але досі нікого не притягли до відповідальності", - зазначив глава секретаріату Меджлісу.

Цей акт вандалізму він назвав "тенденцією і провокацією на адресу кримських татар".

"Це чергова провокація. Ви знаєте, що наближаються вибори в Криму і Меджліс закликає і кримських татар, і загалом усіх не брати участі в цих виборах. За нашими даними, більшість нашого народу прислухалася до цього заклику", - сказав Акієв.

Він також повідомив, що зараз написи прибирають із будівлі Меджлісу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram