ГоловнаСуспільствоПодії

У терористів значні втрати під час АТО в Луганській області, - ЗМІ

У зоні бойових дій працюють близько 20 українських снайперів

У Луганській області в районі села Дякове з 12 червня триває бій між терористами та українськими силовиками.

Як повідомляє джерело "Главкому", внаслідок сутички  загинули вже щонайменше сотня бойовиків. Тіла загиблих розкидані по полю бою. Терористи намагаються забрати трупи, проте це їм наразі не вдається. У зоні бойових дій працюють близько 20 українських снайперів. Вони методично відстрілюють супротивників.

Дяківський сільський голова Олександр Бондаренко у коментарі "Главкому" підтвердив, що на околиці села продовжується інтенсивний бій, проте деталей сутички представник місцевої влади не має. "Усі мирні жителі поховалися по домівках", - зазначив він.

"Сутички відбуваються між нашим селом і селом Червоний Жовтень. З БТРів стріляють, Бог його знає, з чого ще. До нас долинають звуки автоматних черг", - розповів Бондаренко виданню. За словами сільського голови, бій почався вчора у другій половині дня і досі триває.

Сільський голова також повідомив, що з майже трьох тисяч населення селища Дякове за весь час проведення АТО з села виїхали близько 100 осіб. "Переважно в Антрацит і в Ровеньки до родичів", - уточнив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram