ГоловнаСуспільствоЖиття

Янукович з цивільною дружиною оселився в Сочі, - ЗМІ

Екс-президент України втік з країни понад сто днів тому

 Янукович з цивільною дружиною оселився в Сочі, - ЗМІ
Фото: EPA/UPG

Колишній президент Віктор Янукович переїхав з Ростова-на-Дону в Сочі зі своєю цивільною дружиною Любов'ю Полежай, повідомляє УНІАН.

"За моїми даними, він разом із цивільною дружиною Любов'ю Полежай перебуває в Сочі. Що робить? Завдяки роботі у вашій країні він може собі дозволити нічого не робити", - сказав "Известиям" колишній префект Північного адмінокругу Москви Олег Мітволь із посиланням на власні джерела.

Як повідомляли, після лютневих подій у Києві Янукович утік із країни, МВС України оголосило його в розшук. СБУ звернулася до ФСБ з проханням сприяти передачі Януковича слідчим органам України.

Раніше начальник Управління Державної охорони Валерій Гелетей заявляв, що Янукович має приватний будинок в Ростові-на-Дону (Росія).

"За моїми даними, під Ростовом у нього приватний будинок. Ну і син купив будинок у Барвисі", - зазначав Гелетей.

Генпрокуратура України порушила низку кримінальних справ проти Віктора Януковича. Зокрема, кримінальні провадження відкрито за перевищення влади та службових повноважень, що спричинило масові вбивства на Майдані Незалежності в Києві під час акцій протесту, за заволодіння спільно з іншими особами державним майном, легалізацію коштів, захоплення державної влади шляхом внесення змін до Конституції через Конституційний Суд і заклики до захоплення державної влади, озвучені Януковичем на прес-конференції в Ростові-на-Дону 27 лютого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram