ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві невеликий дощ

Температура +4...+6

Завтра в Києві невеликий дощ
Фото: region44.ru

У середу, 5 березня, в Києві хмарно з проясненнями, часом невеликий дощ, вночі та вранці туман, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, вдень +4...+6 градусів.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, часом невеликий дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+6 градусів, вдень +2...+8 градусів, у Закарпатті +9...+14 градусів.

У Карпатах вночі місцями невеликий дощ з мокрим снігом, вдень часом невеликий дощ, температура повітря вночі -2...+3 градуси, вдень +1...+6 градусів.

У Моршині часом невеликий дощ, температура вночі +1...+3 градуси, вдень +6...+8 градусів.

У Трускавці часом невеликий дощ, температура вночі +1...+3 градуси, вдень +5...+7 градусів.

У Сваляві вночі часом невеликий дощ, вдень без істотних опадів, температура вночі +3...+5 градусів, вдень +11...+13 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, часом невеликий дощ, у Чернігівській і Сумській областях без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+5 градусів, вдень +2...+9 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+7 градусів, вдень +2...+9 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+5 градусів, вдень +3...+9 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, тільки в Одеській і Миколаївській областях часом невеликий дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+7 градусів, вдень +8...+14 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...+7 градусів, вдень +11...+17 градусів.

У Ялті без істотних опадів, температура вночі +4...+6 градусів, вдень +11...+13 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram