ГоловнаСуспільствоЖиття

Правозахисники пропонують допомогу постраждалим від "тітушків"

Правозахисники пропонують свою допомогу у відстоюванні громадянських прав у ЄСПЛ

Правозахисники пропонують допомогу постраждалим від "тітушків"
Фото: стоп-кадр видеоролика

Українська Гельсінська спілка з прав людини пропонує допомогу постраждалим від дій співробітників міліції і "тітушків" у всіх регіонах України.

"Не миріться з несправедливістю. Разом ми можемо змусити державу відповісти за варварське ставлення до власних громадян. Звертатися до юристів можуть постраждалі під час подій, пов'язаних з Євромайданом у Києві та регіонах України", - цитує повідомлення союзу ЛIГАБiзнесIнформ.

Правозахисники пропонують свою допомогу у відстоюванні громадянських прав, зокрема в Європейському суді з прав людини. Над справами працюватимуть адвокати, що мають багаторічний досвід роботи з ЄСПЛ і більш ніж 80 виграних справ у цій міжнародній інстанції.

Також юристи гарантують усім, хто до них звернеться, конфіденційність.

Додаткову інформацію можна отримати в директора зі стратегічних справ Української Гельсінської спілки з прав людини за тел. 044 417 4118.

Нагадаємо, Європейський суд з прав людини почав розглядати заяву учасника Євромайдану Ігоря Сіренка і звернувся до уряду України з проханням подати свої зауваження до цієї справи.

Заява надійшла до Страсбурзького суду 28 січня, і вже 1 лютого там вирішили надати їй пріоритет, повідомити про неї уряд України і запросити його подати до 28 лютого свої зауваження з приводу прийнятності скарги для розгляду і щодо її суті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram