ГоловнаСуспільствоОсвіта

Янукович хоче підвищити якість дошкільної освіти

Президент зазначив що влада приділяє значну увагу забезпеченню дітей необхідною кількістю дошкільних закладів.

Янукович хоче підвищити якість дошкільної освіти

Система дошкільної освіти в Україні буде вдосконалюватися з метою підвищення її якості та надання дітям можливостей розвивати свої здібності вже з раннього віку.

Про це Президент України Віктор Янукович заявив у вівторок на відкритті Одеського дошкільного навчального закладу "Ясла-садок" № 195 Одеської міської ради, повідомляє прес-служба Глави держави, повідомляє УКРІНФОРМ.

"Дитяча дошкільна освіта має відкрити зовсім нову якість. Одне з найбільших завдань, яке стоїть перед нами, - створити всі умови для наших дітей, онуків, щоб вони вчилися в гарних умовах", - підкреслив Янукович.

Сьогодні, зазначив Президент, влада приділяє значну увагу забезпеченню дітей необхідною кількістю дошкільних закладів, де буде працювати висококваліфікований персонал. Він нагадав, що освітня реформа передбачає обов'язкову дошкільну освіту - тому сьогодні існує також необхідність як повернення приміщень колишніх дитячих садків, так і будівництва нових.

Глава держави оглянув приміщення Одеського дошкільного навчального закладу та вручив колективу сертифікат на обладнання медичного кабінету.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram