ГоловнаСуспільствоОсвіта

Янукович пообіцяв сільським дітям відновити справедливість

Президент зазначив, що розвиток сфери освіти залишається одним із пріоритетів державної політики.

Янукович пообіцяв сільським дітям відновити справедливість

Влада докладатиме всіх зусиль, щоб забезпечити дітям, які проживають у сільській місцевості, якісну освіту.

Про це Президент України Віктор Янукович сказав на відкритті нової школи в селі Троїцьке Одеської області, повідомляє прес-служба глави держави.

"Майбутнє України - наші діти. Ми повинні діяти справедливо стосовно дітей, які живуть у селі, - створювати умови для отримання ними якісної освіти", - сказав Президент.

Він укотре наголосив, що розвиток сфери освіти залишається одним із пріоритетів державної політики.

Під час відкриття новозбудованої школи в селі Троїцьке Біляївського району Одеської області глава держави перерізав символічну стрічку й оглянув будівлю навчального закладу - бібліотеку з читальним залом, спортивний та актовий зали, їдальню, розраховану на 250 місць. В. Янукович також поспілкувався з першокласниками.

"Ми організуємо все так, щоб ця школа стала однією з найкращих сільських шкіл в Україні", - сказав Президент, вітаючи дітей, батьків і педагогів із відкриттям нового навчального закладу.

Глава держави передав школярам обладнання для комп'ютерного класу та тисячу примірників навчальної літератури.

Будівництво нової будівлі Троїцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів почалося 1989 року. За результатами робочої поїздки в Одеську області 17 листопада 2011 року Президент України дав доручення вивчити питання про можливість надання 2012 року державної фінансової підтримки для завершення будівництва школи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram