ГоловнаСуспільствоЖиття

Відома телеведуча побилася з ДАІ

Наталія Розинська скаржиться на побиття, але, судячи з відео інциденту, постраждалими можна визнати даївців.

Відома телеведуча побилася з ДАІ
Наталья Розинская

Телеведуча Наталя Розинська заявила, що 3 травня в Києві її побили п'ятеро даївців, погрожуючи пістолетами. Утім, відео інциденту свідчить про зворотне.

"Мене зупинив патруль. Я попросила назвати причину зупинки і назватися. Цього не було зроблено. Я сказала, що припускаю, що ви просто хочете хабара, але я не даю хабарів. Підняла вікно і поїхала", - розповіла Розинська, пише "Сегодня".

За телеведучою-білявкою кинулися три машини ДАІ. "Вони перекрили мені рух, вибігло 5 амбалів у формі з табельною зброєю, яку вони приставили до лобового скла. Вони застосували до мене силу. Завдали тілесних ушкоджень - шрам на всю руку. Це все зафіксовано в травмпункті. Мене просто силоміць витягали з машини. І все це за те, що я сказала, щоб ті представилися і назвали причину зупинки, - сказала Розинська. - Там було багато людей, усі знімали. Є підтвердження моїх слів".

Телеведучу нібито тримали в машині 6:00. "Я викликала міліцію, щоб ті пригасили запал ДАІ. Але коли побачила, як ті дружно обіймаються, зрозуміла, що це не так. Міліція перше, що зробила, підійшла до ДАІ, а не до заплаканої дівчини, яка їх викликала. Я подзвонила в СБУ, у службу довіри. Там мені дали телефон внутрішньої служби безпеки МВС. Але не знаю, чи приїхав хто. Я викликала адвоката. Щодо мене склали адмінпротокол за те, що я нібито не зупинилася. Також написали, що я їх била, а не вони мене. Це свавілля. Я навіть не виходила з машини, а він витягнув пістолет і приставив мені до обличчя. Це перевищення влади. Він, окрім мене, міг пристрелити ще й купу перехожих", - каже жінка. Розинська звертатиметься до міністра МВС Віталія Захарченка, щоб притягнути до дисциплінарної відповідальності співробітників ДАІ.

У ДАІ наразі не коментують заяви Розинської і кажуть, що вона поводилася по-хамськи. Судячи з відео, яке зняли представники ДАІ, Розинська матюкалася, "посилала" інспекторів. Її попросили вийти з машини, але вона далі "посилає" даївців. "Я вам влаштую вирвані роки, козли. Я вам влаштую таку "кузькіну мать". Швидко представилися мені і швидко показали свої посвідчення! Швидко, я сказала. Ви всі позлітаєте з роботи", - погрожувала Розинська. Даївець же стверджував, що вона наїхала на інспектора. Коли він показав їй посвідчення, телеведуча вихопила його, через що почалася бійка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram