ГоловнаСуспільствоЖиття

Київавтодор створює пробки на проспекті Перемоги

Київ. Дощ. На проспекті Перемоги в бік виїзду з міста на Житомирську трасу «тягнучка» від Шулявки і аж до Святошинського мосту. Середня швидкість руху – 10-15 кілометрів на годину. Жодного попередження, що на мості працює дорожня техніка «Київавтодору», яка перегородила дві смуги руху, – латають ямки. Про якість робіт в дощ говорити не варто – за місяць-два на тому ж місці будуть нові дірки.

Фото: Михайлина Скорик

Аналогічна картина в бік центру. Але з іншої причини. Перед Великоднем уже котрий день фарбують розподільчий парканчик – вручну, тому третя смуга з періодичністю в один кілометр зайнята майстрами і їхніми машинами. Сьогодні, щоправда, їх менше, ніж учора – завадив дощ. Ремонт доріг – не та сфера, де закуповують сучасні фарби і переходять на нові технології, тому щорічне ручне фарбування, як і ручне замітання вулиць кияни спостерігатимуть ще довго.

На сьогодні пофарбована третина розподільників, отож в найближчі 3-4 дні пр. Перемоги перебуватиме в напівпроїзному стані. Усе, як у «Службовому романі» - робочий час у майстрів такий же, як і у водіїв. Змінити це керівництву міста не під силу. Так само як здогадатися вивістити попереджувальні табло. Тому вони щороку посилюють корки і тисняви на вулицях Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram