ГоловнаПолітика

Поліція порушила справу проти найбільшого в Україні заготівельника металобрухту, - ЗМІ

Раніше з'явилася інформація про постачання «Укр-транс» в Молдову українського металобрухту, який потім перенаправлявся на Молдавський металургійний завод, який знаходиться під санкціями.

Поліція порушила справу проти найбільшого в Україні заготівельника металобрухту, - ЗМІ
Фото: pixabay.com

Національна поліція порушила кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем співробітниками компанії «Укр-транс» (стаття 364, ч2 КК України). Інформація про це з'явилася в реєстрі досудових розслідувань, пише comments.ua. Згідно з даними реєстру, підставою для порушення кримінального провадження стали матеріали СБУ.

Розслідування кримінальної справи веде Печерське райуправління Національної поліції у м.Києві.

Раніше ЗМІ повідомляли про участь компанії «Укр-транс» у постачанні в Молдову українського металобрухту, який потім через посередника перенаправлявся на Молдавський металургійний завод, який що знаходиться під санкціями (м. Рибниця, Придністров'я). Санкції проти Молдавського металургійного заводу ввела Рада національної безпеки і оборони України 24 травня 2018 року. Компанія «Укр-транс» входить в групу «УкрМет» - найбільшого в Україні заготівельника металобрухту в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram