ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала чоловіка, який збив двох дітей під Києвом і втік з місця ДТП

Постраждали хлопчик 8 років і 10-річна дівчинка.

У Бородянському районі Київської області водій у стані алкогольного сп'яніння збив двох дітей і втік з місця ДТП. Завдяки оперативним діям поліції, втікача вдалося затримати через кілька годин, повідомляє прес-служба регіонального управління поліції.

Аварія сталася близько 17:00 у с. Качали. Автомобіль темного кольору скоїв наїзд на двох дітей, які йшли узбіччям у попутному напрямку, і зник з місця події.

Фото: kv.npu.gov.ua

"Внаслідок аварії 10-річна дівчинка отримала важкі травми. Зараз за її життя борються лікарі, вона перебуває у реанімаційному відділенні після хірургічного втручання. Її 8-річний брат з переломом правої ноги теж знаходиться у лікарні", - поінформували правоохоронці.

У поліції зазначили, що цей район не обладнано камерами відеоспостереження, які прискорили б пошуки і затримання винуватця ДТП. Однак поліцейські по залишках деталей машини на місці аварії змогли швидко встановити марку авто й орієнтувати наряди поліції.

Через кілька годин водія затримали на автодорозі Київ-Ковель.

Фото: kv.npu.gov.ua

"Екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль Opel Vectra з латвійськими номерами з характерними для ДТП пошкодженнями. На вимогу співробітників поліції водій не зупинився і почав тікати. Однак у селі Немішаєве його затримали. У багажнику автомобіля лежали відірвані передні ґратки", - сказано у повідомленні.

Водій - 37-річний житель м.Буча - зізнався у скоєному правопорушенні. Вміст алкоголю у крові чоловіка на момент затримання становив 2,4 проміле.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Водія затримали. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше сьогодні стало відомо про заарештування снайпера, підозрюваного у розстрілі активістів Майдану 20 лютого 2014 року. Зокрема, в убивстві режисера Олександра Храпаченка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram