ГоловнаПолітика

Прокуратура Києва повторно скерувала до суду обвинувальний акт для підозрюваних у вбивстві Вороненкова

У червні суд повернув документи прокуратурі для доопрацювання та усунення недоліків.

Прокуратура Києва повторно скерувала до суду обвинувальний акт для підозрюваних у вбивстві Вороненкова
Фото: Макс Требухов

Прокуратура Києва повторно скерувала до Шевченківського районного суду столиці обвинувальний акт проти Ярослава Тарасенко та Олександра Лося, підозрюваних у співучасті у вбивстві колишнього депутата Державної Думи Росії Дениса Вороненкова.

Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець, пише УНН.

"Минулого тижня було повторно скероовано обвинувальний акт у Шевченківський районний суд. Суд призначив підготовче засідання на 3 серпня. Кваліфікація обвинувачення не змінювалася", - повідомила прес-секретар.

Максимець додала, що прокуратура усунула технічні недоліки в обвинувальному акті, які були вказані в постанові суду, згідно з якою його було повернуто прокурору, і скерувала її на новий судовий розгляд.

Читайте: Показова страта або жертва ЦРУ: факти про смерть Вороненкова

Нагадаємо, 13 червня Шевченківський районний суд Києва повернув прокурору обвинувальний акт у справі Ярослава Тарасенка та Олександра Лося.

Колишній депутат російського парламенту Денис Вороненков загинув у Києві 23 березня 2017 року унаслідок атаки кілера. Слідство у справі було завершено у травні цього року, прокуратура повідомила про підозру організатору і п'яти співучасникам.

За даними ГПУ, вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова організувала ФСБ через кримінального авторитета з Башкирії Володимира Тюріна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram