ГоловнаПолітика

Два заступники Данилюка йдуть у відставку слідом за міністром

Буца і Марченко подали у відставку.

Два заступники Данилюка йдуть у відставку слідом за міністром
Сергей Марченко
Фото: Макс Требухов

Заступники міністра фінансів Юрій Буца і Сергій Марченко подали у відставку після рішення Верховної Ради звільнити міністра Олександра Данилюка.

Про це пише "Інтерфакс-Україна" з посиланням на поінформоване джерело в уряді.

"Юрій Буца і Сергій Марченко йдуть слідом за міністром", - розповів співрозмовник агентства.

Буцу призначили заступником міністра з питань європейської інтеграції з початку травня 2016 року, а до цього він обіймав посаду члена Нацкомісії з цінних паперів і фондового ринку України. У Мінфіні він курирує питання боргової політики, співпраці з міжнародними організаціями й управління європейської інтеграції.

Марченка призначили заступником міністра наприкінці травня 2016 року. Спеціаліст напрямків фіскальної децентралізації, бюджетного процесу та податкової політики. У його віденні також департаменти фінансів промисловості, оборони та правоохоронних органів, витрат бюджету гуманітарної сфери, а також відділ держрегулювання у сфері випуску та проведення лотерей.

Крім них, у Мінфіні є перша заступниця Оксана Маркарова, яка з березня 2015 року обіймала посаду заступника міністра - керівника апарату, а тепер буде виконувати обов'язки голови Мінфіну, а також держсекретар Євген Капінус і заступник міністра Андрій Граділь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram