ГоловнаПолітика

Саакашвілі влаштувався лектором у Нідерландах

При цьому він висловив сподівання, що довго читати лекції йому не доведеться.

Саакашвілі влаштувався лектором у Нідерландах
Фото: facebook/Oleksandr Kosariev

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі, якого в лютому видворили з України, влаштувався на роботу лектором у Нідерландах.

"Домовився з Академією спікерів Нідерландів про співпрацю. Поки я в Європі, зароблятиму на життя лекціями", - повідомив він у своєму фейсбуці.

При цьому він висловив сподівання, що довго читати лекції йому не доведеться.

Кілька днів тому Саакашвілі пообіцяв повернутися до Грузії. У жовтні 2018 року там відбудуться президентські вибори, і Саакашвілі сподівається на перемогу кандидата від опозиції. Він уважає, що заснована ним партія "Єдиний національний рух" має об'єднатися з іншими опозиційними силами для перемоги на президентських виборах і усунення від влади "Грузинської мрії".

Нагадаємо, українське громадянство Саакашвілі було припинено влітку 2017 року. Це було зроблено на підставі того, що він подав недостовірну інформацію під час оформлення громадянства.

Через півроку він був затриманий в одному з ресторанів у центрі Києва неподалік офісу своєї партії "Рух нових сил", після чого доставлений в аеропорт "Бориспіль" і відправлений на літаку в Польщу. Нині Саакашвілі перебуває в Нідерландах.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram