ГоловнаПолітика

Миколаївського чиновника, заарештованого за друк фальшивих документів, випускають під заставу

Суму застави знизили з 3 млн гривень до 88 тисяч.

Миколаївського чиновника, заарештованого за друк фальшивих документів, випускають під заставу
Фото: news.pn

Апеляційний суд Миколаївської області у п'ятницю, 6 квітня, зменшив суму застави миколаївському чиновнику Олександру Кондратьєву, якого підозрюють у виготовленні фальшивих паспортів, з 3 млн гривень до 88,1 тис. грн. Після чого гроші за нього внесли, пише місцеве видання "Преступности.Нет".

Однак через бюрократичну тяганину він проведе вихідні в СІЗО і на свободу вийде орієнтовно у вівторок, 10 квітня.

Начальник відділу з організації оборонної і мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Миколаївської міськради Олександр Кондратьєв був затриманий 22 березня. Разом з ним затримали ще кількох людей.

24 березня Заводський районний суд Миколаєва заарештував Кондратьєва із заставою 3 млн гривень. Таку ж заставу призначили ще одному підозрюваному. Ще одного учасника схеми суд відправив у СІЗО із заставою у два мільйони гривень, а останніх двох - по 1,5 мільйона.

6 квітня суму застави усім знизили до одного рівня - 88,1 тис. гривень.

У прес-службі Апеляційного суду Миколаївської області повідомили, що офіційну інформацію щодо цього, а також причину зміни суми застави дізнатися можна буде тільки після 10 квітня, оскільки сьогодні в суді скорочений день.

Нагадаємо, прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган повідомила, що у Кондратьєва виявилося російське громадянство, а його син - військовослужбовець Збройних сил Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram