ГоловнаПолітика

Син Януковича має намір подати в суд на екс-депутата Держдуми за образу честі й гідності

Також буде подано заяву про вчинення Іллею Пономарьовим кримінального злочину.

Син Януковича має намір подати в суд на екс-депутата Держдуми за образу честі й гідності
Фото: argumentua.com

Син колишнього президента Віктора Януковича Олександр має намір подати в суд на колишнього депутата Державної думи Росії Іллю Пономарьова за образу честі і гідності.

Про це повідомив прес-секретар сина Януковича Юрій Кірасир.

"З метою підтвердження брехливості показань свідка І. Пономарьоваі залучення його до кримінальної відповідальності за дачу свідомо неправдивих показань найближчим часом адвокатами Олександра Януковича буде ініційована подача позову про захист честі і гідності, а також подано заяву про вчинення кримінального злочину", - написав він у Facebook.

Кірасир зазначив, в середу під час надання свідчень в Оболонському районному суді Києва у справі Януковича Пономарьов дав під присягою неправдиві свідчення.

Зокрема, прес-секретар Януковича заперечує слова Пономарьова про те, що нібито в 2013 році Олександр Янукович вів переговори з керівництвом Росії про продаж українських облігацій зовнішньої позики та після цього нібито отримав 1 млрд доларів в якості підкупу взамін за відмову Віктора Януковича підписати Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом.

Раніше сьогодні в Оболонському суді Києва на засіданні у справі державної зради Віктора Януковича депутат Держдуми Ілля Пономарьов заявив, що син екс-президента Олександр Янукович отримав 1 млрд доларів при покупці Росією українських єврооблігацій на 3 млрд доларів у 2013 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram