ГоловнаПолітика

МВС: Саакашвілі затримали під час "відпрацювання окремих місць концентрації незаконних мігрантів"

"Особу без громадянства Саакашвілі М. Н. "правоохоронці виявили" в одному із закладів громадського харчування".

МВС: Саакашвілі затримали під час "відпрацювання окремих місць концентрації незаконних мігрантів"
Фото: стоп-кадр видео

Екс-президент Грузії, лідер "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі затримали військовослужбовці Державної прикордонної служби спільно з представниками Державної міграційної служби та іншими правоохоронними органами під час "відпрацювання окремих місць концентрації незаконних мігрантів".

Про це повідомляє департамент комунікації МВС.

"Під час проведення узгоджених міжвідомчих відпрацювань, в одному із закладів громадського харчування, правоохоронці виявили особу без громадянства Саакашвілі М. Н.", - йдеться в повідомленні.

В понеділок спецназ Держприкордонслужби затримав Саакашвілі в київському ресторані, після чого політика видворили літаком до Польщі.

Польща задовольнила прохання України про реадмісію Саакашвілі. Рішення прийнято з урахуванням того, що дружина екс-президента Грузії - громадянка ЄС.

6 лютого Саакашвілі остаточно відмовлено в оформленні документів про визнання біженцем або особою, яка потребує додаткового захисту.

У Грузії заявили, що спрямують Польщі запит про екстрадицію Саакашвілі, якого заочно засуджено до трьох років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram