ГоловнаПолітика

З України вислали "злодія в законі" Гегу Озургетського

При ньому знайшли паспорт громадянина України, виданий 2013 року в Луганську.

Київська поліція впіймала розшукуваного "злодія в законі" Гегу Озургетського (Георгій Модебадзе), після чого його депортували з України із забороною в'їзду на три роки.

Поліція повідомила, що 42-річний уродженець Грузії раніше жив у Греції, де його 2014 року "коронували". У 2017 році він опинився в Одесі, а потім переїхав до Києва. При ньому знайшли паспорт громадянина України, виданий 2013 року в Луганську. Як "злодію в законі" вдалося його отримати, зараз установлюють. Сам документ анульовано.

Поліцейські вважають, що Гега Озургетський збирався впливати на кримінальні процеси в регіонах і втягувати молодь у злочинну діяльність.

Півтора року тому поліція затримувала іншого Гегу Озургетського (Георгі Кілідзе), 1992 року народження.

Нагадаємо, що в грудні минулого року перший заступник начальника Національної поліції В'ячеслав Аброськін повідомив, що на території України перебуває десь півтора десятка "злодіїв у законі". Сім із них - громадяни України. Ще щонайменше вісім осіб - громадяни інших держав. П'ятеро з них намагалися легалізуватися в країні через шлюб, а троє, у тому числі Гега Озургетський, перебували в розшуку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram