ГоловнаПолітика

Кличко: незважаючи на заклики до уряду, ціни на газ для соціальних установ досі не врегульовано

Приміщення відомств і міністерств до тепла сьогодні в Києві не підключені.

Кличко: незважаючи на заклики до уряду, ціни на газ для соціальних установ досі не врегульовано
Фото: http://kiev.klichko.org

Питання врегулювання ціни на газ для об'єктів соціальної сфери й адміністративних установ у Києві поки що не вирішено, незважаючи на те, що столична влада зверталася до уряду і прем'єр-міністра. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє його прес-служба.

При цьому він зазначив, що стосовно питань різниці закупівельної вартості газу для теплопостачальних компаній і вартості, закладеної в тариф на теплову енергію для шкіл, лікарень, дитячих садків і адміністративних установ, КМДА зверталася до уряду кілька разів. Однак рішення проблеми поки що немає.

"Питання ціни на газ досі не вирішено, але ми взяли на себе відповідальність підключати установи соціальної сфери в будь-якому разі, щоб не наразити дітей у школах і дитсадках, пацієнтів лікарень на перебування в холодних приміщеннях, - зазначив Кличко. - Однак адміністративні установи, в тому числі приміщення відомств і міністерств, до тепла сьогодні в Києві не підключені. І ми чекаємо і розраховуємо, що уряд врегулює питання ціни на газ", - підкреслив мер столиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram