ГоловнаПолітика

У СБУ спростували звинувачення Саакашвілі щодо спроби його прослуховування

У спецслужбі назвали звинувачення "безпідставними".

У СБУ спростували звинувачення Саакашвілі щодо спроби його прослуховування

У Службі безпеки України назвали "безпідставними" звинувачення лідера партії "Рух нових сил", екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі щодо спроби нібито його прослуховування.

"СБ України спростовує безпідставні звинувачення Саакашвілі щодо спроби нібито його "прослуховування" співробітниками спецслужби", - повідомляє прес-центр СБУ у фейсбуці.

Служба безпеки України нагадала, що працює виключно в правовому полі українського законодавства і не здійснює таких процесуальних дій без рішення суду щодо громадян, який би статус вони не мали".

Раніше сьогодні Михайло Саакашвілі під час відеотрансляції у фейсбуці заявив, що невідомі люди мали намір встановити спецпристрої для підслуховування в його готельному номері в Чернівцях.

"В той час, коли ворог прорвав реально східну межу, коли Україна кишить шпигунами... в той час, коли у них все розвалюється і у них все летить до біса, займаються записом мого приватного життя у мене в готельних номерах", - сказав Саакашвілі.

Раніше сьогодні в одного з учасників подій у "Шегинях" вдома знайшли автомат і тисячу патронів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram