ГоловнаПолітика

У поліції охорони був затриманий начальник відділу за хабарі талонами на бензин

Проводяться обшуки у восьми обласних управліннях поліції охорони. 

У поліції охорони був затриманий начальник відділу за хабарі талонами на бензин
Фото: gp.gov.ua

За систематичне хабарництво затримано заступника начальника управління логістики - начальника відділу ресурсного забезпечення Державної поліції охорони Національної поліції. Хабарі він щомісяця брав талонами на бензин від підлеглих у регіонах в обмін на невтручання в тендерні торги із закупівлі пального.

"Під час одержання чергових щомісячних відправлень через поштово-логістичні центри від одного з регіональних підрозділів поліції зазначену особу затримано", - повідомляється на сайті Генпрокуратури.

Тривають обшуки в адміністративних приміщеннях Департаменту поліції охорони України та восьми обласних її управліннях (Закарпатській, Одеській, Черкаській, Рівненській, Дніпропетровській Сумській, Запорізькій та Кіровоградській областях), за місцем проживання осіб, причетних до скоєння злочину, а також вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

За скоєний кримінальний злочин правоохоронцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 10 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, 22 серпня поліція затримала начальника департаменту поліції охорони Сергія Будника за підозрою в одержанні 96 тис. гривень хабара. 25 серпня суд заарештував Будника і призначив заставу 128 тис. гривень. 28 серпня за підозрюваного була внесена застава й він вийшов із СІЗО.

Удома в Будника знайшли великі суми грошей і 16 золотих злитків.

Поліція охорони забезпечує централізовану пультову охорону об'єктів усіх форм власності.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram