ГоловнаПолітика

Поліція назвала головного "злодія в законі" в Одесі

Антімосу Кухілаві раніше повернули український паспорт.

Поліція назвала головного "злодія в законі" в Одесі
Антимос Кухилава

На криміногенну ситуацію в Одесі намагаються впливати три "злодії в законі", заявив начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні на ситуацію в місті намагаються впливати три людини: Омар Бекаєв, Міндія Горадзе і Антімос Кухілава. Перші двоє взагалі не мають будь-якого значного впливу. А громадянин Кухілава періодично приїжджає і намагається впливати тут на місці, наголошую, намагається. Але ми йому не даємо", - заявив він.

Головін додав, що зараз Антімоса Кухілави в місті немає. При цьому начальник обласної поліції визнав, що Кухілаві за рішенням Верховного суду повернули паспорт громадянина України.

"Тому фактично у нас зв'язані руки. Хоча ми з міграційною службою Одеської області доклали максимум зусиль, щоб ситуація з Антімосом увійшла в законне русло. На жаль, у нас процедури в цьому плані дуже бюрократичні і тривалі. Але ми продовжуємо роботу. Я не вважаю, що громадянин Кухілава повинен перебувати з таким статусом в Одесі і намагатися впливати на криміногенну ситуацію в регіоні. У вирішенні цієї проблеми нам зараз допомагають Міністерство внутрішніх справ і департамент карного розшуку Національної поліції. Хотілося б, щоб ця людина покинула територію України", - зазначив він.

Головін також повідомив, що так званий кримінальний король Одеси Олександр Ангерт, про смерть якого з'явилися повідомлення в ЗМІ, зараз перебуває за кордоном.

"Я більше непокоюся через Бекаєва, Горадзе і Кухілаву. Кримінальні розбірки між ними тривають. І ми не повинні допустити, щоб цей переділ зон впливу і конфлікт закінчився стріляниною або вплинув на безпеку людей", - зазначив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram