ГоловнаПолітика

Сумський телеканал збрехав у сюжеті про штраф, який виписали патрульні його директорці

Жінка не взяла зі собою прав, а на каналі заявили, що її покарали за перетин "подвійної суцільної".

Сумський телеканал СТС 9 серпня випустив сюжет про те, як генеральну директорку телекомпанії Ларису Охріменко незаконно оштрафували поліцейські.

"Я виїжджала з повороту від себе, від будинку, пропустила пішохода і поїхала. Маршрутка в цей час вчасно не з'їхала на свою смугу, і щоб мені не плентатися за нею, я їхала по своїй смузі, але наїхала колесом на дві суцільні смуги. І ось через це мене зупинили. Штраф виписують. Ну це ж маячня!" - заявила Охріменко у коментарі своєму телеканалу.

У зв'язку з цим у сюжеті патрульну поліцію звинуватили в тому, що вона керується правилами дорожнього руху Росії. Також пригадали велику кількість пошкоджених "Пріусів".

Але патрульна поліція випустила власне відео, зняте нагрудною камерою полісвумен. І запис свідчить, що сумські журналісти поширили неправду в сюжеті. Жінку дійсно зупинили за наїзд на подвійну суцільну. Але як виявилося, вона допустила грубе порушення ПДР, сівши за кермо без водійського посвідчення.

"Якщо я забула, то що - всратися мені?" - заявила Охрименко. Під час спілкування з поліцейськими вона постійно матюкалася.

У підсумку на жінку склали адміністративний протокол за ч.1 ст.126 КУпАП - керування транспортним засобом без необхідних документів. Поліцейські розповіли про це журналістам СТС, але в сюжеті цієї інформації не виявилося.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram