ГоловнаПолітика

Геращенко: Саакашвілі - політичний банкрут у Грузії, тому намагається сподобатися українцям

По-справжньому губернатором Саакашвілі не працював, вважає нардеп.

Геращенко: Саакашвілі - політичний банкрут у Грузії, тому намагається сподобатися українцям
Фото: facebook/Anton Gerashchenko

Екс-глава Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі є політичним банкрутом у Грузії, тому намагається завоювати симпатію українців. Таку думку в ефірі телеканалу "112 Україна" висловив народний депутат Антон Геращенко.

Він підкреслив, що особисто знайомив Саакашвілі з главою МВС Арсеном Аваковим. "Бачите, що з цього вийшло? Михайло Саакашвілі - людина, яка в Одеській області, прямо скажу, пересиджував і чекав результатів виборів у Грузії, які були в жовтні 2016 року. Він не працював по-справжньому губернатором. Він чекав, що його партія знову набере великий відсоток і він зможе повернутися до Грузії. Його партія зазнала нищівної поразки, зокрема, завдяки, а я це знаю від депутатів грузинського парламенту від його ж партії, його недолугій політиці, його заявам про те, що він повернеться до Грузії і зведе рахунки з усіма. В результаті на сьогодні в його партії, де було 26 депутатів у жовтні - з неї вийшов 21 депутат, у нього залишилося 5. Він повний політичний банкрут у своїй країні. Тому на сьогодні він робить все можливе, щоб намагатися здатися "любим" українському народові. Але той шалений піар і незграбні дії, які він робить - це неправильно і нечесно", - прокоментував депутат.

Нагадаємо, Саакашвілі обіймав посаду голови Одеської ОДА з 30 травня 2015 по 9 листопада 2016 року. Був президентом Грузії з 2004 по 2007 рік, після очолював грузинську партію "Єдиний національний рух".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram